Selecteer een pagina
irismedia foto

TOON JE INNERLIJKE KRACHT.

* Borrelen de zenuwen bij jou al op als je nog maar denkt aan een professionele fotoshoot?

* Sta jij niet graag voor de camera? Vind jij het moeilijk om jezelf te tonen?

* Ben jij net als ik extra gevoelig aan prikkels én energie?

* Ben jij een intuïtieve onderneemster die verlangt naar authentieke beelden om haar zaak te laten bloeien?

Dan is samenwerken met Irismedia misschien iets voor jou.

Ik laat jou verbinden met jouw missie én vrouwelijk vuur.

‘Stand out in the crowd’ met jouw authentieke zelf en toon je innerlijke kracht.

Jij straalt in een samenspel van licht én natuur. 

Ik volg op een zachte manier het ritme dat zich aandient.

Ik zie jouw ziel en toon jouw puurste zelf.  

Als jij naar mijn foto’s kijkt, zal je jezelf herkennen. 

Lees over Twiggy haar ervaring tijdens onze shoot.

In the picture staan ipv op de achtergrond aanwezig bij de ander. Jezelf op beeld zien, een uitnodiging aan je interne criticus om zich nog eens helemaal te laten gaan. Kortom, een spannende dag?

De fotoshoot gebeurt buiten met natuurlijk daglicht, op plekjes die ik zelf mag kiezen. Waar beter dan vlak naast mijn deur in #meetshovenbos ?Op plekken die mij inspireren en ???? ?????? uitdragen: ??? ?????????? ???? ???? ??????? ?? ?? ???? ?? ?? ?????. De vragen uit haar #inspiratiebundel maken mij bewust van hoe ik als vrouwelijke onderneemster mijn innerlijke kracht aan de buitenwereld wil tonen. Enkele dagen voordien belt Iris me op, om de dag te overlopen, mijn vragen te beantwoorden en de outfits te kiezen.

En dan de grote dag zelf. Het was stralend weer☀️Iris brengt haar make-up artieste BDBeauty mee. Babette heeft mij een prachtige natural glow gegeven. Ze gaat nog even mee op locatie om de make-up ??te checken, niks wordt aan het toeval over gelaten, alles voor de perfecte foto?zelfs figureren in de shoot??

Iris start met een rustige meditatie om aan te komen bij mezelf, connectie te maken met mijn missie en ze zet mij in mijn ‘powervrouw’ energie??‍♀️Vervolgens gaat ze heel natuurlijk over naar de fotoshoot. Spelend met het licht, de natuurelementen en haar lens, laat ze me werkelijk stralen. Ze kijkt met momenten heel ernstig, een vrouw in opperste concentratie op zoek naar de ‘perfect shot’. Tussendoor laat ze mij mee ‘piepen’ naar de eerste foto’s. Dit stelde mij zo gerust en gaf mij goesting voor meer.

“Sprookjesachtig, een indrukwekkend lichtspel en ik, zoals ik werkelijk ben, in beeld gebracht”, dat vonden mijn huisgenoten er alvast van, met een grote dankjewel ?aan @irismedia_be voor de authentieke mooie foto’s.

irismedia foto
make-up artieste Babette Daems

ZET JE NATUURLIJKE SCHOONHEID IN DE VERF

Babette is het type visagiste dat jouw natuurlijke schoonheid tot uiting wilt brengen.
Geen dikke laag make-up waar je onder verstopt zit maar wel een accentuering van
jouw puurste zelf. Babette zet jouw natuurlijke schoonheid in de verf tijdens een fotoshoot met Irismedia

Iris heeft de foto’s getrokken voor mijn website en social media van Good Vibes Academy. Samenwerken met Iris is een zaligheid! Ze voelt zo goed aan wat je zoekt in de foto’s en is heel bewust van het doel van de opdracht. Op het moment van de fotoshoot stond ik perplex over haar attente geduldige aandacht die ze heeft met de modellen, ze slaagt er in een mum van tijd in om iedereen zich goed te laten voelen op de set. Dit is goed zichtbaar op de foto’s en juist dat was enorm belangrijk. Iris kent haar vak, is sociaal, aanvoelend en een crème van een vrouw. Vanuit mijn hart: een echte aanrader als je foto’s wilt met een extra dimensie.

An Mattheussen

Good Vibes Academy